Bruiloft Jeroen & Mariët

18 november 2021 was de grote dag van dit lieve bruidspaar.

Een paar dagen voor tijd moesten ze weer aanpassingen doen door de nieuwe maatregelen van corona.

Maar deze dag, die pakt niemand ze meer af. Een dag vol liefde en emotie.

Ik startte bij Mariët die al goed verzorgd werd door Leonie Verhoef. De make-up regelde Mariët zelf (hoe knap)!!

Joyce die mee ging als secondshooter legde de voorbereidingen bij Jeroen vast. Als helikopter monteur zijn natuurlijk je manchet knopen…. helikopters 🙂

Nadat Jeroen zijn bruid kwam ophalen gingen we naar de begraafplaats. Samen met de broer en schoonzus van Mariët bezochten we het graf van hun kindje en neefje van Jeroen en Mariët. Een heel erg emotioneel moment. Het gemis van zo’n lief klein mannetje is groot. Maar wat bijzonder dat dit lieve bruidspaar hem niet oversloegen op hun dag, en ze hun dag samen bij het grafje begonnen. Kippenvel!

Hierna gingen we naar de shoot locatie, bij een prachtige molen mochten we in de tuin en omgeving foto’s maken. En hoe somber het met de preweddingshoot was, zoveel zon hadden we nu. Tussendoor werd er nog gepicknickt, de tijd vloog om en het was tijd om naar de ceremonie te gaan. In een mooi oud kerkje trouwden ze en daarna was er koek en zopie bij het huis van het bruidspaar. Heerlijk broodjes Unox worst en erwtensoep. (winterser kan niet toch? :D)

Na de kerkdienst gingen we naar de Willemshoeve, waar de bruidstaart heerlijke stroopwafels waren. En er als diner een BBQ was. Helaas door de maatregelen moesten er plannen gewijzigd worden, maar gelukkig kon Sela nog komen. De familie heeft zoveel troost uit de nummers van Sela gehaald toen hun lieve neefje overleed, extra bijzonder dat deze band nu op de bruiloft kwamen zingen.

Taarten van Francien bracht ondertussen de bruidstaart en toen zat onze dag er op.

Lieve Mariët & Jeroen, bedankt dat ik jullie grote dag mocht vast leggen. Ook de moeilijke momenten. Ik wens jullie veel liefde en geluk toe!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens