Bekijk hier mijn portfolio op basis van verschillende onderwerpen. Als je het verhaal achter de foto's wilt ontdekken, nodig ik je van harte uit om op mijn blog pagina te kijken.

Portfolio

Ontdek hier een voorproefje van prachtige bruiloften in mijn portfolio. Maar wacht, er is  meer! Als je echt wilt meegenieten van complete bruiloften, neem ik je graag mee naar hele mooie liefdesverhalen op mijn blog. Kijk en geniet mee met de verschillende liefdesverhalen.

Bruiloften

Liefde

Kijk je mee in mijn portfolio naar liefdesverhalen? Wil jij ook  samen met je geliefde voor de camera stralen? Laten we samen een tijdloos liefdesverhaal vastleggen, één die voor altijd wordt gekoesterd op beeld.

Gezinnen

Herinner je je nog die eerste momenten toen jullie kleintjes geboren werden? Het lijkt vaak als de dag van gisteren en nu staan ​​ze daar, al zo groot. Benieuwd naar hoe ik jullie gezin op een waardevolle manier fotografeer? Neem snel een kijkje in mijn galerij met gezinsshoots.

Zwangerschap

Een zwangerschap is een mooie, unieke en bijzondere periode in jullie leven. Hoewel het soms ook lijkt alsof de tijd langzaam gaat tijdens de zwangerschap, vliegt deze kostbare fase eigenlijk voorbij. Mijn passie is om jou te helpen deze waardevolle periode in jullie leven vast te leggen. Wil je ontdekken hoe ik dit doe? Neem snel een kijkje in de galerij met zwangerschapsshoots.

Newborn

Zo klein en teer!
De newbornfase vliegt voorbij, maar ik leg graag deze kostbare momenten vast te leggen. Die kleine rimpelige voetjes en handjes, de tedere blikken en gelukkige glimlachen van jullie als trotse ouders, allemaal samengebracht in een tijdloze herinnering. 

In mijn portfolio ontdek je een verzameling van momenten die ik heb vastgelegd tijdens newbornshoots. Elk beeld vertelt een verhaal en vangt de tederheid en liefde van deze unieke tijd. Benieuwd naar meer foto's van newbornshoots? Neem een ​​kijkje in deze galerij.

- Jasmijn

Een hele lieve en leuke vrouw die mooie fotos maakt! Ze heeft veel leuke ideeën en geeft goede aanwijzingen. Ze is gezellig en straalt ook rust uit

- Maria

"We zagen foto’s op Instagram, gemaakt door Monica. Het was precies de stijl die we zochten voor een familieportret. Ongedwongen en licht. De fotoshoot ging super. Ze wist ons (en de kinderen) op ons gemak te stellen. Het werd een gezellige avond met een fijne sfeer. De resultaten waren mooi en naar tevredenheid. Een aanrader."

Lieve woorden
De highlights

Een fotoshoot boeken?