Bruiloft Alwin & Gerlise

Op 20 mei 2023 was het de prachtige dag van Alwin & Gerlise, een dag vol mooie momenten en liefde. Ik begon in Dronten, bij het ouderlijk huis van Gerlise. Ik werd warm ontvangen en Gerlise zag er al stralend uit. Ik begon met het vastleggen van de details en daarna was het tijd voor Gerlise om haar jurk aan te trekken. Wauw wat een prachtige bruid.

Vervolgens was er een ontroerend en bijzonder moment: de ‘first look’ met haar vader. Gerlise gaf een stropdas als cadeau, met daarop een foto van hen beiden van vroeger.

Daarna werd het tijd voor de bruidegom om zijn prachtige bruid te zien. Ze vormden een prachtig stel. Na een heerlijke lunch met hunfamilie was het tijd om naar de Soesterduinen te gaan voor een fotomoment. Ik kon uren doorgaan met het vastleggen van hun liefde, maar het was tijd om naar Renswoude gaan, waar de rest van de dag zou plaatsvinden in de Hof.

De ceremonie vond plaats onder een sfeervolle tent. Gerlise’s moeder leidde de ceremonie, en hierna gaf de dominee hun de inzegening over hun huwelijk. Na de ceremonie was het tijd voor taart, een toost en een filmpje dat alle gasten hadden gemaakt voor het bruidspaar.

We sloten de middag af met een barbecue en een heerlijk diner, terwijl iedereen genoot van deze prachtige dag. Tussendoor hebben we nog foto’s bij de Photo Booth en nam ik het bruidspaar zelf nog mee voor een paar foto’s bij de Hof. Langzaam kwamen ook de avondgasten binnen druppelen en toen was het tijd voor de openingsdans en het feest. Wat een prachtige dag was dit.

Lieve Alwin & Gerlise, ik wil jullie bedanken voor jullie warme gastvrijheid. Ik voelde me ontzettend thuis bij jullie en jullie familie. Het was een voorrecht om deze prachtige dag vast te leggen.

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens