Bruiloft Valentijn & Annemarte 23 juni 2023

Op 23 juni 2023 was de bruiloft van Valentijn en Annemarte, een bijzonder stel dat een speciale plek in mijn hart heeft. Ondertussen heb ik ze al regelmatig voor de lens gehad en ook bijzondere momenten van hun vastgelegd. Bovendien is Annemarte mijn achternicht, wat de bruiloft extra speciaal maakte.

De dag begon vroeg in Vlaardingen, waar ik de voorbereidingen van Valentijn fotografeerde. Daarna reisde ik naar Ridderkerk, waar Annemarte bijna klaar was met haar haar en make-up, verzorgd door Dieke. We hadden de ‘first look’ met haar vader en daarna met Valentijn.

Vervolgens reden we naar een mooi straatje in Ridderkerk voor foto’s met de auto, en daarna reden we naar Den Haag. Wat een prachtige stad om te fotograferen! Tijdens de ontspannen fotosessie genoten we van een krantje en een ijsje, en leende we zelfs zelfs een hond van een Engelse toerist.

Daarna gaan we naar de Viersprong in ‘s-Gravenzande, waar de rest van de dag plaatsvond. De ceremoniesetting was al schitterend gestyled door Rykslanderij. Taarten van Nell bracht een prachtige taart, die na de ceremonie werd aangesneden en gegeten tijdens een toost. En toen we uit de kerk kwamen stonden de prachtig gedekte tafels klaar voor een heerlijk diner, waarin verschillende speeches werden gehouden.

Na het heerlijke diner reden we naar het strand, op slechts vijf minuten afstand, om foto’s te maken tijdens het gouden uurtje. Het was adembenemend.

Deze dag was echt geweldig en ik had er zelf al lang naar uitgekeken. Helaas ging het zo snel voorbij, maar gelukkig hebben we de foto’s en herinneringen om van te genieten. Het bruidspaar, de familie, vrienden en ikzelf kijken terug op een heerlijke dag.

Dankjewel, lieve Valentijn en Annemarte, voor jullie gastvrijheid en dat ik jullie liefde mocht vastleggen!

Bruiloften

June 27, 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens