Brochure aanvragen

Reviews

Tarieven

Portfolio

Ga naar:

Het plannen van jullie bruiloft is een leuke en spannende tijd, en een belangrijk aspect is het vinden van een fotograaf die jullie wensen begrijpt.

Spreekt mijn fotografie stijl jullie aan? Dan nodig ik jullie uit om vrijblijvend de trouwbrochure aan te vragen! In deze brochure vind je informatie over mijn werkwijze en alles wat je moet weten over trouwfotografie. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en jullie dag onvergetelijk vast te leggen!

Elk moment van jullie bruiloft, groot of klein, verdient het om voor altijd vastgelegd te worden. Van jullie trotse blikken tijdens de eerste ontmoeting tot de spontane knuffel van je beste vriend(in) en de lachende kinderen die bruidstaart morsen, ik leg deze kostbare momenten vol liefde en met een grote glimlach vast.

Maar voordat ik jullie bruiloft mag fotograferen ontmoet ik jullie graag bij mij thuis voor een gezellig kennismakingsgesprek en bespreken we onder het genot van wat lekkers jullie bruiloft! Tijdens ons kennismakingsgesprek laat ik jullie ook albums zien, zodat jullie nog een beter beeld krijgen van mijn werk. Na het gesprek werk ik jullie wensen uit in een offerte. Als jullie deze goedkeuren, staat jullie trouwdatum dik gedrukt in mijn agenda!

En dan is daar de dag, jullie bruiloft waar zolang naar is uitgekeken! Ik zal onopvallend aanwezig zijn, met oog voor detail, om die spontane en kostbare momenten vast te leggen.

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en jullie speciale dag onvergetelijk te fotograferen!

Werkwijze

Valentijn & Annemarte

Lieve Monica heeft onze bruiloft op 23 juni 2023 gefotografeerd. Wij kunnen niks anders dan ontzettend blij met haar zijn. De plaatjes die ze schiet zijn stuk voor stuk waanzinnig. Maar daarnaast voelden wij ons heel de dag ontzettend op ons gemak bij haar. Ook de gasten vertelden dat ze het zo’n lieve & leuke fotograaf vonden! Ze maakt prachtige beelden die je voor de rest van je leven zo dierbaar zijn. Lieve Monica, je weet het al maar wij zijn echt ontzettend blij met jou en zullen je zeker contacten voor nog meer shoots in de toekomst.

"Ze maakt prachtige beelden die je voor de rest van je leven zo dierbaar zijn."

Jochem & Andra

Dankjewel Monica voor het perfect vastleggen van onze trouwdag! Als we de foto's bekijken verschijnt er een grote lach op ons gezicht: dik nagenieten zo! Je was betrokken en relaxed, precies wat wij nodig hadden. Dankzij jou goede aanwijzingen tijdens de shoot wisten we precies wat we moesten doen ;-) Wat kregen we alle foto's snel binnen! Ze zijn prachtig geworden, zo ontzettend blij mee. Nogmaals bedankt!

"Als we de foto's bekijken verschijnt er een grote lach op ons gezicht: dik nagenieten zo!"

Hey Monica, Wat zijn wij superblij met alle foto's die jij gemaakt hebt zeg🥰 Echt ontzettend mooi zijn ze geworden😍 Heel erg bedankt.

Je geduld is aardig op de proef gesteld ook met het maken van de foto's met vrienden en familie 😅

Deze beelden betekenen echt veel meer dan we van tevoren hadden bedacht🤍✨ Een topper ben je❤️🤭

"Deze beelden betekenen echt veel meer dan we van tevoren bedacht hadden."

Pieter & Aline

Zij gingen je voor

Ik kan niet wachten om van jullie bruiloft een onvergetelijk moment te maken!
Laten we samen herinneringen creëren die jullie voor altijd zullen koesteren. 

De pakketten beginnen bij 8 uur fotografie  waarbij inbegrepen is:

  • Een kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken.
  • Telefonisch detailgesprek 1-2 weken voor de grote dag.
  • Luxe minialbum
  • Uitgebreide preview binnen een week na jullie bruiloft.
  • Binnen 6 weken ontvangen jullie minimaal 350 zorgvuldig bewerkte foto's in jullie persoonlijke online galerij.
  • Een jaar toegang tot de galerij.
  • Reiskosten.

Om alles in detail te ontdekken kun je de brochure aanvragen.
Deze brochure staat vol informatie voor jullie bruiloft.


Prijzen & pakketten

Vanaf
€ 2050,-

Voordat ik jullie de trouwbrochure kan toesturen, heb ik wat gegevens van jullie nodig. Neem de tijd om het onderstaande contactformulier in te vullen, en ik zal zo snel mogelijk de brochure naar jullie opsturen!
Ik kijk ernaar uit om meer te weten te komen over jullie trouwdag.

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Bedankt!

Bedankt voor jullie enthousiasme! Binnen 48 uur stuur ik de brochure naar jullie op! Controleer je spambox om zeker te zijn dat mijn e-mail niet verdwaald is en de brochure niet aan je voorbijgaat :).

Terwijl je in op de brochure wacht, kijk gerust op de blog. Daar krijg je een sneak peek van bruiloften die ik heb vastgelegd. Laat je inspireren, raak alvast in de trouwsferen, en ontdek wat ik voor jullie kan doen op jullie prachtige dag!

- Marco & Arianne

Monica heeft onze bruiloft gefotografeerd, en wij kunnen niet anders dan haar van harte aanraden!

Monica is een super fijne, relaxte en spontane fotograaf. Dat heeft ook zijn positieve invloed op de foto’s. Ze creëert een hele prettige en ongedwongen sfeer en dacht in de fases vooraf (fotolocatie, bedankkaartje etc.) super goed mee, dat is heel fijn als je al zoveel keuzes moet maken.

"Ze creëert een hele prettige en ongedwongen sfeer"

-Christian & Rosanne

Wauw ze zijn echt prachtig! Alle details staan erop en zoveel dingen zien we terug waarvan we dachten huh is dat ook gebeurd of personen die we zelf niet eens gezien hadden😍 ook de close up foto's zijn ontzettend gaaf💕 we zijn super blij dat we jou als fotograaf hadden! De foto's zijn niet alleen geweldig maar ook de gezelligheid & relaxte sfeer die je meebracht waren onwijs fijn om op zo'n bijzondere dag erbij te hebben. Nogmaals super bedankt! Nu weten we je te vinden hoor😇😇

"We zijn super blij dat we jou als fotograaf hadden!"

- Auke & Judith

We hebben Monica ervaren als een gezellige, professionele fotograaf. Monica weet hoe ze ons het beste kan neerzetten om het perfecte plaatje te krijgen. Monica werkt ontspannen en weet wat ze wil vastleggen.
Door ons niet te veel te laten poseren, hebben we prachtige spontane en echte foto’s gekregen.
We zijn nog elke dag super blij met de foto’s!
Ook van onze gasten hebben we veel lovende reacties gehad over Monica als fotograaf en de gemaakte foto’s.
We zijn erg blij dat we voor Monica hebben gekozen als fotograaf van onze mooie dag!

"We zijn nog elke dag super blij met de foto’s!"

Lieve woorden

Albums 

Vang jullie kostbare momenten in een onvergetelijk trouwalbum. Blader samen door jullie liefdesverhaal, gedrukt op luxe mat papier. Jullie kunnen kiezen uit verschillende materialen covers zoals linnen, (kunst)leer of velvet.
Wil je een gepersonaliseerd album? Dit is mogelijk, wat denk je van jullie namen en trouwdatum in goud folie? 
Jullie droomalbum, samen gecreëerd.

Vraag hier de brochure aan!

Waar wacht je op..