Gezinsshoot Soesterduinen

23 graden in maart is uniek en dan moet er geshoot worden!

Eigenlijk stond dit lieve gezinnetje een paar dagen later voor de lens, maar dan was het koud, en nat. Ik trok de stoute schoenen aan en vroeg of ze tijdens het gouden uurtje konden shooten. De nagelstudio werd omgezet, kleding werd bij de winkel op gehaald en alles kon perfect doorgaan! Wat boften we, met blote benen en blote voeten op de foto gaan zorgt voor heerlijke zomerse foto’s en de kindjes? Die vonden het heerlijk!

Wat deden ze het allemaal goed, ik kon niet kiezen uit de foto’s, extra veel foto’s voor jullie!

Bedankt @taartenvannell voor de fantastische shoot!

Ps. een leuk weetje: Rosie Mae (de jongste) heb ik vorig jaar geboren zien worden. Zo leuk om klanten elk jaar terug te zien!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens