Bruiloft Thomas & Liesanne

23 april 2021 was de grote dag van Thomas & Liesanne.

Een dag vol liefde en zon! Toen ik ‘s morgens naar Thomas ging reed ik in dichte mist, toen ik bij Thomas aankwam zag ik dat hij aan het water woonde waar de mist heel mooi over heen hing met de opgaande zon! WAUW!! Ik trok de stoute schoenen aan en vroeg of hij buiten wilde aankleden, en ja dat vond hij een goed idee.

Ook bij Liesanne hebben we de laatste voorbereidingen buiten gedaan tussen de bloesem bomen met bevroren gras.

En wat zagen ze er beide mooi uit!

We vertrokken naar een strandje in de buurt voor foto’s en al snel was de zon zo fel dat we nog in Ameide zelf hebben gefotografeerd.

De hele dag was bij Liesanne haar ouders in de tuin. Hooibalen voor de lunch, een grote tent voor de ceremonie en alles mooi versierd. Ik grapte al dat Liesanne wel weddingplanner kon worden, want wat hebben ze het goed en vooral coronaproof geregeld.

Een blog met heel veel foto’s!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens