Brandingshoot Bymonicastout fotografie.

Bij een nieuwe website horen nieuwe foto’s!

En hoe leuk is het om the face behind te zien in een blog!

Voor de shoot was ik net als wat mijn klanten doen, mijn kledingkast ingedoken. Ik spamde Jessica Jongman die de shoot kwam doen met heel veel kleding en ook ik twijfelde! Toen kwam de redder in nood: Anne-Claire van Bijkeesje, ze had precies jurkjes die ik zocht. Thanks voor je hulp lieve Anne-Claire!

De haar en visagie afspraak werd gepland en ‘s morgens om 8.00 uur zat ik bij Johanna haarstyling in de stoel met als eind resultaat krullen :D!

Tijdens de shoot werden alle attributen die echt Bymonicastout fotografie zijn tevoorschijn getoverd, zo zit ik heel vaak lekker op bed te bewerken. Ben ik reuze trots op mijn demoalbums en laat ik die ook met heel veel passie en liefde aan toekomstige bruidsparen zien. En natuurlijk mijn camera, daar begint het hele proces mee!

En niet te vergeten, cappuccino in mijn lievelingsmok!!

Het eind resultaat vind ik geweldig, eerst moest ik even wennen aan het “alleen” op de foto gaan. Normaal doe ik dit met mijn man en zoontjes. Maar Jessica stelde mij flink op mijn gemak en dat zorgt voor ontspannen foto’s zoals ik echt ben!

Uncategorized

May 18, 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens