Bruiloft Pim & Ilona

Het is alweer even geleden dat Pim & Ilona zijn getrouwd, en op mijn vorige website stond hier ook een blog van maar ook op mijn nieuwe website kon de blog niet ontbreken.

Wat een fijne dag was dit, mooi weer en heel veel liefde!

20-04-2020 trouwde Pim & Ilona voor de wet en in september was het feest en werd de trouwjurk en trouwpak aangetrokken. (al zagen ze er op 20-04-2020 ook prachtig uit)

We begonnen de dag bij Ilona waar ze werd aangekleed door haar moeder, en de buurvrouw trots over de schutting keek. De neefjes en nichtjes kwamen en er werden happy meals bij de Mac Donalds gehaald voor de kinderen, wat een feest!

We vertrokken naar de Suikerfabriek voor de fotoshoot, en daarna gingen we verder shooten bij de Bergsche plas in Rotterdam. Hier werd ook gegeten, emotionele speeches gehouden en ‘s avonds het feest.

Bedankt lieve Pim & Ilona dat ik jullie dag mocht vastleggen!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens