Bruiloft Ronald & Gerdine

4 juni 2021 was DE grote dag van Ronald & Gerdine.

Na weken regen gehad te hebben reden we met een prachtige zonsopgang naar Zeeland. HairbyH was al vroeg bij Gerdine aanwezig en toen ik binnen kwam werd Gerdine al omgetoverd tot een prachtige bruid. Jorie de secondshooter reed naar Ronald toe om daar de voorbereidingen vast te leggen.

Toen het bruidspaar helemaal klaar was, was daar het moment van de eerste ontmoeting. De moeder van Gerdine hielp Gerdine naar buiten en beide stonden met de rug naar elkaar toe, na het aftellen draaiden ze in 1 keer om en toen kwamen de tranen, tranen van trots!

We reden naar de Bergsche plas in Bergen op zoom voor de fotoshoot en na de fotoshoot reden we naar Tholen voor de ceremonie in de mooie oude kerk. We lunchten ook in de kerk en gingen voor de kerkdienst naar Sint Annaland waar het bruidspaar Gods zegen kreeg.

Helaas gooide de regen wat roet in het eten waardoor de drive-in diner wat werd veranderd maar dat mocht de pret niet drukken want het was gezellig om met elkaar weer in Tholen te eten.

Gelukkig bleef het bij een buitje en kon de drive – in ‘s avonds gelukkig helemaal doorgaan, de straat bij Gerdine was versierd, er stonden tentjes om lekkers te halen en bij het huis van Gerdine’s ouders stond het bruidspaar om alle felicitatie’s in ontvangst te nemen.

Lieve Ronald & Gerdine, bedankt dat wij bij jullie mooie dag mochten zijn, het was een feestje!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens