Wedding Niels & Mirjam

16 juni 2021 was de grote dag van Niels & Mirjam.

Wat was het ontzettend mooi! ‘s morgens heeft een collega fotograaf de voorbereidingen van Niels gefotografeerd in Zeeland en om 6.00 uur kwam ik bij Mirjam aan. Hier was Evelien van Team looks al volop bezig om het kapsel van Mirjam te doen. Ondertussen begon ik met de detail foto’s van trouwkaart/trouwringen etc. Iets over 7 uur kwam Niels met een hele dikke auto aan en reden we 1.40 uur verder naar Oostkapelle naar het strand.

Wat is Zeeland toch ontzettend mooi. En ondanks de harde wind bleven ze stralen!

Hierna reden we naar landgoed Twistvliet waar de rest van de dag werd gevierd. Ceremonie was buiten in een prieeltje en de lunch was daarna aan mooi gedekte tafels. Onder de lunch kwamen de kinderen van Mirjam’s werk en werden de groepsfoto’s gemaakt.

Onder de kerkdienst ging in aan de slag met de bedankkaartjes en kon ik het niet laten om ook foto’s van de locatie te maken. Ondertussen kwam de bruidstaart en wauw wat was die mooi en lekker!

De gasten druppelden weer binnen en ook het bruidspaar kwam, de taart werd aangesneden en we namen het bruidspaar nog even 10 min apart voor een paar foto’s en toen was het tijd voor het diner en tijd om weer naar huis te gaan.

Lieve Niels & Mirjam, bedankt voor deze fantastische dag!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens