Annelotte & Evert

Oeps, ik kwam er achter dat ik nog helemaal geen loveshoot blog op mijn nieuwe website heb geplaatst.

We beginnen mijn werkweek na de vakantie gelijk goed met deze blog! Want wat was deze shoot een feestje. De datum dat we hadden afgesproken ging door omstandigheden niet door. Deze shoot ging ook bijna niet door, want met windkracht 6 is het niet fijn shooten. We veranderden van locatie en hadden een windstille shoot met een prachtige zonsondergang. En deze locatie, wauw zo gaaf! Het plaatje was helemaal compleet!

Jullie snappen, ik kan niet wachten op de bruiloft van dit lieve stel in November!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens