Bruiloft Auke & Judith

22 juli 2021 was de grote dag van Auke en Judith. En ik heb zoveel moois om met jullie te delen.

Dit keer bewust er voor gekozen om alle foto’s eerst naar het bruidspaar te sturen zodat ik alle foto’s had geselecteerd en bewerkt en daardoor een uitgebreide blog kon maken.

Om 7 uur starte we de ochtend bij Auke, dit was bijna 2 uur rijden. Zijn ouders en zus druppelden binnen en wat een bijzonder moment. Want Auke zijn ouders wonen helemaal in Afrika. Nadat er al flink wat tranen van trots waren gevloeid reden we naar Judith die al 2,5 uur in de krullen zat. Wat werd haar haar prachtig gemaakt. En vader keek trots naar zijn dochter.

De detail foto’s werden gemaakt en toen Judith helemaal klaar was, was het tijd dat Auke haar op kwam halen.

De eerste ontmoeting blijft altijd een bijzonder moment voor het bruidspaar maar ook voor mij als fotograaf. De eerste reactie zijn zulke mooie waardevolle foto’s!

We reden naar Doornspijk naar een prachtige zandverstuiving voor de foto’s en daarna was de eerste ontmoeting met de gasten en de lunch.

De tuin en keuken bij Judith thuis waren prachtig versierd en wat waren de mensen trots! Vooral oma :)!

De kerkdienst begon, en er mochten foto’s gemaakt worden. Ook dit is 1 van de meest bijzondere momenten van de dag. De dienst werd afgesloten met een lied die de zus van Auke zong, kippenvel zo mooi! De emotie’s waren goed voelbaar bij alle mensen en stiekem was ik blij met de camera voor mijn neus want ook ik had tranen in mijn ogen.

We reden naar Emmeloord om daar taart te eten, groepsfoto’s te maken en daarna volgde de bbq met ondertussen speeches.

Lieve Auke & Judith, bedankt voor deze fantastisch mooie dag.

Leveranciers:

Fotograaf: Bymonicastout fotografie

Bloemist Beyoutiful Urk

Kapper/visagie Pia hair & beauty

Locatie: Bij Ons Wellerwaard in Emmeloord

Jurk: Honybruidsmode

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens