Zwangerschapsshoot in de Soesterduinen

Sylvia is zwanger van een tweeling, hoe bijzonder is dat om vast te leggen! Normaal plan ik de shoot rond de 32 weken zwangerschap, maar nu deden we de shoot eerder met 27 weken zwangerschap. Want je weet nooit wat de 2 kleintjes besluiten ;)!

Na lang wikken en wegen kozen ze de locatie de Soesterduinen, want er zijn zo ontzettend veel mooie locatie’s :)! En wat was het dit keer weer ontzettend mooi. Romee moest eerst eventjes wennen aan de camera maar kwam al snel los door het gek doen met papa.

We boften met het weer, en hadden een prachtige zonsondergang. Het voordeel van in de maand september een shoot hebben: de zon gaat eerder onder waardoor je ook met kindjes kan profiteren van een prachtige golden hour!

Ik kijk er ontzettend naar uit om dit lieve gezinnetje met 2 wereldwonders extra te fotograferen!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens