Gezinsshoot Suikerfabriek

Wat is het heerlijk om zo’n lief gezinnetje voor de lens te hebben.

Mirjam berichtte mij in de zomer of ik nog een plekje in deze stoere fabriek had, gelukkig konden we hier nog terecht. En wat is het heerlijk om hier te shooten. Genoeg ruimte, heel veel licht en weer of geen weer, je kan hier altijd een fotoshoot doen.

Je krijg hele andere foto’s dan buiten, maar ik hou zo van dit sfeertje!

En als je dan een hele positieve reactie krijg na het verzenden van de shoot, dan ben ik extra blij!

Kijk maar snel naar de foto’s dan snap je helemaal wat ik bedoel :D!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens