Bruiloft Marco & Arianne

5 november 2021 was het eindelijk zover! De bruiloft van Marco & Arianne. 3x is scheepsrecht, want eigenlijk zouden ze 9 november 2020 trouwen, toen 9 april 2021 en nu 5 november kon het doorgaan! En net op tijd met de coronamaatregelen.

Het is een mega blog geworden, maar wat was dit een mooie bruiloft.

Om 8.15 stonden we bij Marco voor de deur waar de laatste voorbereidingen werden gefotografeerd. Daarna reden we naar Arianne die 3 min. verderop bij haar ouders was.

Er werd nog even een spijker in de overkapping geslagen om de jurk op te hangen en ondertussen bleef Arianne stralen. Van de eerste minuut dat ik haar zag, tot de laatste minuut dat we weg gingen heeft ze gelachen, of heel verliefd naar Marco gekeken.

Tijdens de first look werd er een traantje gelaten en daarna reden we naar de suikerfabriek in Zevenbergen. Want hoe stralend weer het daar was, was er regen in Zeeland.

Na de shoot reden we door de regen naar Slot Moermond in Renesse en gingen we eerst met het bruidspaar lunchen en daarna ontmoette we de gasten.

Na de ceremonie werden de groepsfoto’s gemaakt en maakte ik nog een paar foto’s van Marco en Arianne met een prachtig zonnetje door de herfstbomen.

Tijdens de kerkdienst mocht er gefotografeerd worden, dit blijft een bijzonder moment. En ondertussen maakte ik de bedankkaartjes en ouderboekjes.

Bij slot Moermond aangekomen, stonden hier prachtig gedekte tafels klaar. Onder het diner waren er een paar speeches en dat levert de leukste foto’s op.

Na de openingsdans zat het er voor ons op.

En wauw wat heb ik genoten deze dag!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens