Bruiloft Evert & Annelotte

12 november 2021 was de grote dag van Evert & Annelotte.

De dag begon om 7 uur bij de bruid en de secondshooter ging naar de bruidegom. Annelotte was heel relaxt en van zenuwen hebben we die dag niks gemerkt.

Team looks was al even bezig met het haar en visagie toen ik aan kwam, en wat hebben ze het weer fantastisch gemaakt!

Na de first look reden we naar de oude suikerfabriek om daar de fotoshoot te doen. En ja, dit blijft 1 van mijn favoriete binnenlocatie’s! Het licht is hier geweldig!

Evert & Annelotte hadden champagne mee genomen en er werd even flink getoost op hun huwelijk!

Hierna reden we naar de kaasboerderij in Streefkerk om hier de ceremonie en de lunch te hebben. De kinderen kregen allemaal een tasje en waren heel creatief bezig onder de ceremonie en mochten ook de kinderacte ondertekenen. Groot feest !

Hierna gingen we de groepsfoto’s maken en lunchen. Na de lunch vertrokken we naar de kerk waar ik ook foto’s mocht maken. En toen zat het er voor mij op en ging het bruidspaar nog naar de feestlocatie!

Wat een prachtige dag was dit, een dag met een gouden randje!

Fotograaf: Bymonicastout

Haar/visagie: Teamlooks

Jurk: Speksnijder

Pak: Roka

Ringen: Bobiniroots

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens