Newbornshoot Liv & Jari

Een Newbornshoot gebeurt regelmatig, maar een Newbornshoot met een tweeling is toch uniek.

Niet alleen omdat het minder vaak voorkomt maar 2 van die kleine wondertjes vast leggen in 1 keer is geweldig.

De shoot was om de hoek, en ik kon er lopend naar toe (ook al uniek haha). Helaas was de eerste keer dat ik kwam grote zus niet erg fit waardoor we voor een weekje later nog een keer hebben afgesproken.

Grote zus was toen weer helemaal de oude en liet goed zien hoe trots ze op haar broertje en zusje was.

Dit keer boften we ook met het weer, want hoe grauw het de eerste keer was hoe zonnig dat het nu was. Alle ingredi├źnten voor een prachtige shoot. En of het prachtig is geworden? JA! Want wat is het heerlijk om dit lieve gezinnetje voor je lens te hebben. Genieten met een grote G!

En jullie mogen mee genieten met de foto’s :D!

Newborn

December 15, 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens