Gezinsshoot | Soesterduinen

Bijna elk jaar fotografeer ik mijn lieve vriendin met haar gezinnetje. Als ik deze foto’s zie ben ik extra trots op haar, want hoe bijzonder is het om alle fases in het echt mee te mogen maken maar ook te mogen vastleggen.

De meiden dachten dit keer er een beetje anders over, de locatie was super leuk om lekker te spelen en juist de andere kant op te willen gaan dan papa en mama vragen.

Logisch want ik vind het ook een geweldige locatie! Gelukkig ben ik niet zomaar gestresst en hebben we de kids even gelaten zodat we foto’s van papa en mama konden maken en daarna mochten de meiden weer. Met heel wat spelletjes, veel geduld en creativiteit zijn het fantastische foto’s geworden en heb ik een prachtige galerij kunnen verzenden.

Nu zou je denken: dit is toch niet leuk om te vertellen? Nou, ik denk het wel want als ouders ben je altijd benieuwd hoe jullie kinderen het gaan doen tijdens de fotoshoot, hoe fijn is het dan om te weten dat we er alle tijd voor nemen en het altijd goed komt?!

Deze meiden zijn geweldig en staan op de foto zoals ze zijn 😀 (en hun papa en mama ook)!

Met 3 kinderen hier in huis weet ik dat kindjes niet te programmeren zijn maar wel te buigen, tijdens de shoot klik ik gewoon extra veel waardoor er altijd heel veel prachtige foto’s tussen zitten!

Twijfel jij over het boeken van een gezinsshoot? Niet doen, gewoon boeken! Ik kijk er nu al naar uit om jullie te ontmoeten.

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens