Gezinsshoot | Duinen Den Haag

Elk jaar heb ik dit lieve gezin voor de lens. En ook dit jaar boften we met het weer. Want toen we aankwamen bij de locatie kwam echt net de zon door. En een betere avond konden wij niet hebben want wauw, de zonsondergang was prachtig!

Deze locatie was maar een klein beetje bekend voor mij en we liepen al snel op hele mooie plekken waar ik nog niet eerder was geweest. In 1 shoot 4 verschillende locatie’s zorgt voor veel dynamiek in de foto’s.

Stiekem ben ik super trots op deze serie foto’s, en was het heel moeilijk om een keuze te maken voor de blog.

En ja, deze locatie staat nu hoog op het lijstje van favoriete fotolocatie’s!

Wil jij hier ook een fotoshoot? Let me know, ik ga graag nog een keer hier met mijn camera heen :D!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens