Gezinsshoot | Soest

De weersvoorspellingen waren niet al te best de dagen voor de shoot met 80% neerslagkans. Maar gelukkig trok het bij, konden de korte broeken aan en scheen er een fantastisch zonnetje.

Jantine was de juf op de peuterspeelzaal van onze middelste, hoe bijzonder om haar nu met haar prachtige gezin op de foto te zetten.

De shoot bestond uit spelletjes, uit bomen springen, vliegen, van zandheuvels rennen en tussendoor ook nog knuffelen.

Na deze shoot gingen ze lekker picknicken en ging ik verder met de volgende shoot. Toen ik daar mee klaar was, was het zonnetje bijna onder en was het zulk mooi licht, ik zag dat ze nog aan het picknicken waren en toen hebben we nog 10 min. het allerlaatste zonlicht kunnen mee pakken voor een paar foto’s.

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens