Bruiloft André & Claudia

1 oktober 2022, de grote dag van André & Claudia!

En ze vierden het bij zo’n gave locatie: Tuin de lage oorsprong!!

‘s Morgens was Hair by H al druk bezig met het haar van Claudia en toen de first look er was regende het zo hard dat we moesten improviseren, de first look deden we binnen en op dat moment kwam precies het zonnetje door!

Tijdens de fotoshoot begon het ook zo hard te regenen dat we onder een boom hebben gescholen en in de middag bij tuin de lage oorsprong nog tijd vrij hebben gemaakt om de fotoshoot verder te doen, hoe gaaf, in deze geweldige tuin en kas!

Het was een fantastische dag, kijk en geniet mee!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens