Loveshoot Valentijn & Anne Marte

Nooit gedacht toen ik Anne-Marte als baby vast hield dat ik ze nu heel vaak voor de lens zou hebben. Ik zei regelmatig als 10 jarig meisje tegen mijn moeder dat ik haar zo lief vond en ze zo’n mooie naam had.

Bijna 3 jaar geleden kwamen we elkaar weer tegen op de bruiloft van haar oom. En toen volgde er heel veel mooie shoots en als kers op de taart mag ik hun bruiloft in juni fotograferen.

We verplaatsten deze shoot 2x en nu met mooi weer, het zonnetje was een cadeautje na zoveel regen. En ondanks de kou en harde wind zie je niet terug op de foto’s, nou ja op 1 foto :P!

Heerlijk om weer in de lente sferen te komen met dit weer, op naar heel veel zonnige shoots dit jaar en natuurlijk een zonnige bruiloft van dit fantastische stel. Welke kleuren thema zal dit stel hebben op jullie bruiloft? Ze geven een hint in de foto’s :)!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens