Bruiloft Christian & Rosanne

2 juni 2023, de dag vol liefde en geluk van Christian & Rosanne.

De ochtend begon bij Christian, waar de voorbereidingen buiten werden gefotografeerd. Ondertussen was Leonie bezig met het haar en de make-up van Rosanne in ons eigen gezellige dorp Sliedrecht.

Het moment van de ‘first look’ met Rosanne’s vader was ontroerend. Hierna was de first look met Christian. De blikken van geluk bij het zien van elkaar in trouwkleding waren onbetaalbaar.

Vervolgens reden we naar de prachtige Soesterduinen voor de fotoshoot. Met aan het eind een leuk idee om een ​​specifieke foto met de auto te maken, helaas strandde dit plan toen de auto ermee stopte. Maar geen zorgen, we vonden een oplossing. Rosanne stapte bij mij in de auto en Christian reisde mee met de videograaf, en zo gingen we snel naar de Willemshoeve in Woerden voor de ceremonie.

De ceremonie was bijzonder, vooral toen Rosanne werd weggegeven door haar drie broers. Na de ceremonie en de lunch wandelden we naar de kerk. Hierna genoten we van de taart en een toost.

Daarna was het tijd voor de groepsfoto’s, altijd een feest om te maken!

Ik sloot de dag af met foto’s van het begin van het diner, waar Rosanne een prachtige speech hield. Het was een dag om nooit te vergeten.

En hoe heerlijk is het om met elkaar aan een lange tafel te genieten van een heerlijk diner, nietwaar?

Kom, geniet met mij mee van deze schitterende dag!

Bruiloften

August 7, 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens