Bruiloft Jochem & Andra

Op 29 juni vierden we de grote dag van het vrolijke en lieve stel Jochem & Andra. De dag begon heerlijk ontspannen in bij het ouderlijk huis van Andra, waar ik meteen hun prachtige tuin opviel, de perfecte setting voor de laatste voorbereidingen die ik met plezier fotografeerde.

Na één van de meest bijzondere momenten van de dag, de ‘first look’, vertrokken we naar Rotterdam voor een ontspannen fotoshoot.

Onze volgende bestemming was de Paradijshoeve in Ridderkerk, een geweldige trouwlocatie dat nu zeker op mijn lijst van favoriete trouwlocaties staat. Hier hebben we genoten van een heerlijke lunch te midden van de prachtige omgeving. De ceremonie vond plaats in de tuin van de locatie, waarbij na de ceremonie een verrassend moment plaatsvond, toen het bruidspaar duiven mocht loslaten.

Na de kerkdienst werd het bruidspaar door Andra’s leerlingen vol enthousiasme opgewacht.

Eén van mijn favoriete momenten was na het eten van de bruidstaart, de groepsfoto’s!

Toen de gasten heerlijk aan het diner zaten, zat mijn taak erop. Jochem en Andra bedankt voor jullie gastvrijheid, vrolijkheid en de liefde. Het was een feestje om deel te maken van jullie bijzondere dag, en ik wens jullie een leven vol liefde en geluk toe.

Bruiloften

September 18, 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens