Bruiloft Arnold & Rianne

Op 30 juni beleefden Arnold & Rianne een dag vol liefde en geluk en ik mocht erbij zijn. Mijn dag begon al vroeg in Gouda, waar ik de voorbereidingen van Arnold vastlegde. Hierna ging ik naar Rianne toe die heerlijk in de watten werd gelegd door meerdanhaar en heel relaxt was tijdens het doen van haar haar en make-up.

Het weer was zo goed, waardoor we de laatste voorbereidingen in de tuin konden vastleggen.

Na de prachtige first look gingen we vervolgens naar de duinen van Den Haag. De tijd vloog voorbij terwijl we genoten van een prachtige fotoshoot. Helaas tikte de klok door, en het was tijd om terug te keren naar Gouda voor de huwelijksceremonie.

Na de ceremonie maakte we de groepsfoto’s en hiernagenoot het bruidspaar van een heerlijke lunch, terwijl ik tussendoor bezig was met het maken van prachtige bedankkaartjes, als aandenken aan deze bijzondere dag.

Terwijl Arnold & Rianne de kerkelijke inzegening kregen, ging ik naar het Wapen van Zoetermeer, waar de rest van de dag werd gevierd. Toen het bruidspaar feestelijk was ontvangen werd de overheerlijke taart, die Taarten van Francien weer heel goed had gemaakt aangesneden.

We maakten nog foto’s van het bruidspaar met de trouwauto voordat ik naar huis ging. Het was werkelijk een schitterende dag, overgoten met zonnestralen, die de liefde tussen Arnold & Rianne perfect weerspiegelde.

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens