Gezinsshoot in de Soesterduinen

Vandaag neem ik jullie graag mee naar een prachtige gezinsshoot in de Soesterduinen. In tegenstelling tot de bruiloften waar de vorige blogs over gingen, staat nu deze gezinsshoot centraal.

De weersvoorspelling waren niet rooskleurig op de dag van de fotoshoot. We besloten de shoot een paar dagen te vervroegen, en wat een geluk! We hadden een prachtige zon en er kon worden gedanst in de zonnestralen!

Er werd geknuffeld, “gevlogen” en gespeeld samen tijdens de shoot. De kleinste man was in het begin een beetje verlegen voor de camera, maar na een tijdje was dit helemaal weg. Zulke momenten zijn zo kostbaar en elke keer geniet ik weer met prachtige gezinnetjes voor mijn lens!

Kijk en geniet mee met deze fantastische gezinsshoot!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens