Gezinsshoot in de duinen van Den Haag

Het is geweldig om te bedenken dat ik al 4,5 jaar lang de eer heb om dit bijzondere gezin te fotograferen. Het begon allemaal met de newbornshoot van Juliëtte, en daarna heb ik nog twee keer een newbornshoot mogen fotograferen.

Maar wat het meest bijzonder was in deze 4,5 jaar is dat ik Kate geboren heb zien worden. (lees hier de blog van de geboorte van Kate)

Het is werkelijk zo mooi om deel uit te maken van de groei van dit gezin en om hun kinderen te zien opgroeien. Ons contact gaat zelfs verder dan alleen de fotografie, want we sturen ook kleding naar elkaar door voor onze meisjes. Het voelt als een speciale verbinding die verder gaat dan alleen de professionele kant.

Bij elk fotomoment leg ik met veel enthousiasme de kostbare momenten van dit gezin vast, en deze herinneringen koester ik net als hun. Dit gezin heeft een bijzonder plekje in mijn hart, en ik kijk uit om nog vele mooie momenten van hun vast te leggen in de toekomst.

Gezinnen

November 1, 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens