Bruiloft Aart-Jan & Brenda

Ik neem jullie even mee terug naar het voorjaar! 17 mei was de grote dag van Aart-Jan & Brenda. Ik begon bij de bruidegom waar een prachtige tuin was, dan kan ik het niet laten om de laatste voorbereidingen buiten te doen met het mooie zonnetje en de blauwe regen.

Daarna reed ik door naar Brenda, een ochtend om niet te vergeten. Een goede vriend van het bruidspaar kwam binnen, en werd in een jurk gehesen en toen Brenda haar jurk aan had vroeg ik of hij haar schoenen aan wilde doen, een hilarisch moment! Maar dit was nog niet alles want tijdens de first look dacht Aart-Jan dat hij zijn bruid ging ontmoeten, dit was niet helemaal waar want daar stond zijn vriend in een jurk, de reactie was GEWELDIG! Wil jij zijn reactie zien? Via deze link kan je mee genieten!

Na de echte firstlook reden we naar Jaarsveld voor de fotoshoot en werden daarna feestelijk onthaald door de gasten die zich verzameld hadden bij de bruidegom thuis.

Na een heerlijke lunch in de mooie tuin met heel veel trotse blikken van opa en oma, was het tijd voor de ceremonie. Hier hadden ze geen bloemenmeisjes maar bloemenjongens die voor hun uit liepen de ceremoniezaal in.

En met veel kinderen als gast is er altijd genoeg te fotograferen, zie jij het meisje die al gapend onder de tafel zit?

Terwijl het bruidspaar in de kerk zat, reed ik alvast naar het fort waar ze de rest van hun dag vieren. Het bruidspaar heeft een passie voor oude auto’s, en met een stoet van prachtige auto’s kwamen de gasten aan op de locatie. De kleine Mini was te gek, wist je dat de verlovingsring in de uitlaat lag toen hij haar ten huwelijk vroeg? En dat ze met deze Mini op huwelijksreis zijn gegaan?

Na de gezellige groepsfoto’s zat mijn dag erop! Wat een prachtige dag, ik heb er enorm van genoten, en ik hoop dat jullie dat ook doen bij het bekijken van deze blog!

Bruiloften

November 28, 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens