The story of new life…

Ik neem jullie mee naar een bijzonder verhaal wat zich binnen een jaar heeft afgespeeld…

Een jaar geleden vroeg bruidspaar Roan & Elisa mij om foto’s te maken voor hun zwangerschapsaankondiging, omdat ze een klein wondertje verwachtten. Natuurlijk zei ik meteen ja. We gingen naar Villa Augustus in Dordrecht voor de fotoshoot.

Een paar maanden later ontmoette ik hen opnieuw voor de zwangerschapsshoot in de duinen van Den Haag. Een prachtige avond met het perfecte gouden uurtje. Een schitterende fotoshoot met een prachtige blijvende herinnering aan deze zwangerschap.

Op 12 september werd kleine Alina geboren, op de verjaardag van haar vader. Een schattig meisje dat ik een week later mocht fotograferen. Ze deed het geweldig tijdens de newbornshoot. In één jaar tijd heb ik hun bruiloft, zwangerschapsaankondiging, zwangerschapsshoot en newbornshoot vastgelegd. Een bijzondere periode voor hen en ook voor mij, want het meemaken van deze momenten blijft speciaal!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens