Loveshoot Maarten & Maartje

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb gepost, dus het wordt hoog tijd om jullie mee te nemen naar naar de leuke shoot van Maarten en Maartje.

De loveshoot met Maarten en Maartje was echt een feest!

Vanwege het weer moesten we de locatie van de shoot last-minute wijzigen, en wat hadden we een mazzel met het uiteindelijk droge weer. We begonnen de fotoshoot in de Soesterduinen en besloten spontaan om naar vliegbasis Soesterberg te rijden voor de rest van de shoot. Wat een fantastische combinatie van locaties!

Ik kijk nu al uit naar de bruiloft van dit geweldige stel!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens