Bruiloft Arjen & Marieke

11 april 2023 had ik een heel gezellig gesprek met Arjen & Marieke voor hun grote dag op 13 april 2024. Alle details werden besproken en wat werd ik enthousiast van hun mooie bruiloft bij een fantastische locatie, het wereldmuseum in Rotterdam!

Een jaar later op 13 april 2024 was het zover, ik startte bij Arjen thuis waar de voorbereidingen werden vastgelegd en ging daarna naar Marieke die al helemaal straalde terwijl Princesshairstyling haar haar en visagie deed.

Na de first look reden we naar de Rotte voor de fotoshoot. Elke keer als ze naar elkaar keken kwam er een grote lach op hun gezicht, blijft zo ontzettend mooi om te zien, kijk maar mee hoe ze stralen! Hierna werden ze warm onthaalt door de gasten in bij eigen huis.

Nadat ze hier de ringen uitwisselden en een heerlijke lunch op hadden gingen we naar de kerk waar er een hele mooie dienst volgde.

Na de receptie reden we naar Rotterdam waar de groepsfoto’s, het diner, en het feest bij het mooie wereldmuseum werden gevierd!

En hoe tof om ook nog even samen foto’s te maken bij deze waanzinnige locatie.

Kijk mee en geniet van deze bruiloft vol liefde en geluk!

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens