Bruiloft Roelof & Lisette


1 mei 2024: De Fantastische Dag van Roelof en Lisette

Na al die regen genoten Roelof en Lisette op 1 mei 2024 van een stralende zonnige dag. Met temperaturen tussen de 25 en 27 graden was het de eerste warme dag van het jaar.

Een second shooter fotografeerde bij Roelof de voorbereidingen in Genemuiden, terwijl ik begon bij Lisette, die er al prachtig uitzag. Tijdens de first look werd een hoopje hondenpoep nog snel opgeruimd, waarna we naar de Treek reden voor de fotoshoot. Wat een schitterende locatie en met zo’n verliefd stel leverde dat geweldige foto’s op.

Na het ontvangst bij Lisette vond de ceremonie plaats in het stadhuis van Woudenberg, geleid door een vriend van Roelof. Daarna gingen we naar de kerk voor een heerlijke lunch, gevolgd door de rest van de dag op de Duikenburg.

De styling op de Duikenburg was weer prachtig, compleet met een “wie is wie”-spel met foto’s van de daggasten – een aanrader voor elke bruiloft. Het diner vond plaats buiten aan mooi gedekte tafels, met als dessert een heerlijke ijstaart.

Zeker een aanrader om hier te trouwen (en vergeet dan niet mij te bellen!).

Na het diner maakten we nog wat foto’s tijdens het gouden uurtje, en toen zat mijn taak erop. Kijk mee naar deze waanzinnige dag!

Jurk: Atelier Speksnijder

Haarstyling: hair by lies

Ijstaart : Jan Banket

Trouwlocatie: Duikenburg in Echteld

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens