Bruiloft Hanno & Marije

10 mei 2024, de dag van Hanno & Marije.

Mijn dag begon vroeg bij Hanno, waar het prachtige ochtendlicht door kwam. Dit betekende dat de laatste voorbereidingen buiten konden plaatsvinden. Nadat Hanno vertrok, reed ik naar Marije.

Marije straalde al toen ik aankwam, terwijl Dineke van Le Chignon bezig was met haar haar en make-up. Zodra Marije helemaal klaar was, brak het moment aan voor de ‘first look’. Daarna gingen we naar kasteel Rhoon voor de fotoshoot.

Het weer was schitterend en we genoten en voordat we het wisten, was het tijd om naar de gasten te gaan. Met bijna 90 daggasten was het een gezellige drukte en het bruidspaar genoot hier zichtbaar van.

Na de kerkdienst werd de prachtige taart van ‘Taarten van Francien’ aangesneden. Mijn dag eindigde na het diner. Het was een schitterende en zonnige dag, een dag met een gouden randje!

Geniet mee van de bruiloft van dit lieve koppel!

Bruiloften

July 5, 2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens