Bruiloft Fred & Tabitha

Wat een prachtige dag was 13 juni voor dit lieve stel! Bij mijn aankomst bij Fred maakte ik bijna een vergissing: ik zag zijn tweelingbroer even voor hem aan. Gelukkig had niemand het door en kon ik snel mijn fout herstellen, haha! Zodra Fred helemaal klaar was, ging ik verder naar Tabitha, die door Adrielle heerlijk in de watten werd gelegd. En wat een geweldige trouwschoenen had ze! Eindelijk kon ik die ene foto met de ring maken wat ik al zo graag wilde!

Na de voorbereidingen brak het moment aan voor de first look. We kozen ervoor om dit in de achtertuin te doen, en dat bleek de perfecte plek, wat een mooie tuin!

Daarna vertrokken we in een prachtige auto naar het hart van Rotterdam voor een geweldige fotoshoot. Aan het eind van de shoot raakte Fred zijn corsage kwijt, die ik de volgende dag op de parkeerplaats in Rotterdam terugvond, haha!

Hierna gingen we naar de Paradijshoeve, een fantastische locatie waar het bruidspaar buiten kon trouwen. De ceremonie was prachtig, met af en toe een traan. Na het ja-woord werd er getoost en mochten ze de heerlijke taart van Taarten van Francien aansnijden. De groepsfoto’s met hun grote vriendengroep waren, zoals altijd, een feestje om te maken!

Na de kerkdienst was er een heerlijk en gezellig diner, en ik nam het bruidspaar nog even mee naar buiten voor een kleine fotoshoot bij de Paradijshoeve. Toen de avond in volle gang was, zat mijn werkdag van bijna 15 uur erop. En wat is het toch moeilijk om uit zoveel prachtige foto’s een selectie te maken voor de blog.

Maar het is gelukt! Het is een iets grotere selectie geworden, maar ze zijn te mooi om niet te delen!

Uncategorized

August 19, 2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens