Bruiloft Martijn & Judith

31 mei was de grote dag van Martijn en Judith, en wat was het een prachtige dag! Ondanks wat twijfels over het weer vooraf, maar we hadden vrijwel de hele dag zon, behalve een klein buitje onderweg naar de fotoshootlocatie.

De dag begon vroeg bij Martijn, waar Jos Heikoop en ik hartelijk werden verwelkomd met een kopje koffie. Daarna startten de voorbereidingen. Vervolgens reden we even verder naar Judith, waar Dineke bijna klaar was met haar haar en make-up.

Judith’s trouwjurk hingen we in een boom voor de detailfoto’s met de opgaande zon erbij. En toen was het zover: ze mocht hem eindelijk aantrekken! Wat zag ze er prachtig uit.

Na de first look gingen we eerst naar Slot Loevestein voor een foto met de vrachtwagen en auto, en daarna reden we door naar Buren voor de shoot.

Bij Molen de Zwaluw stonden bijna 100 gasten te wachten op het bruidspaar. Alles zag er geweldig uit, en het leukste is dat Judith zelf voor de styling had gezorgd, echt knap gedaan! Liesjesverhuur zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd was.

Na de ceremonie volgden de groepsfoto’s en een overheerlijke lunch. De dag ging verder met een kerkdienst en daarna een heerlijke taart van Jan Banket. De gasten konden zelfs een potje bowlen, en ook de videograaf werd even uitgedaagd om een strike te gooien!

En ja, als er dan een vrachtwagen met een schommel klaarstaat, kun je daar natuurlijk niet aan voorbijgaan. Martijn en Judith vlogen letterlijk een stukje de lucht in, een heerlijk moment.

Halverwege het diner nam ik het bruidspaar nog even mee naar buiten voor wat laatste foto’s. Daarna zat mijn taak erop.

Het was een geweldige dag, en ondertussen genieten Martijn en Judith al volop van alle foto’s en hun trouwalbum.

Bruiloften

August 22, 2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben Monica, vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen. En dit doe ik ook graag voor jou.

Achter de lens