Wat anderen over mij zeggen..

- Coraline

"Monica is een topfotograaf! Ze geeft goede aanwijzingen hoe je het leukst op de foto staat en heeft oog voor detail. Ze zorgt ervoor dat het een ontspannen shoot wordt en dat je je op je gemak voelt. Het resultaat is prachtig! De bewerking is heel natuurlijk en licht, precies waar wij van houden! Wij gaan zeker nog een keer een newbornshoot doen."

- Jasmijn

"Een hele lieve en leuke vrouw die mooie fotos maakt! Ze heeft veel leuke ideeën en geeft goede aanwijzingen. Ze is gezellig en straalt ook rust uit"

Ik ben Bymonicastout op instagram tegen gekomen, haar foto’s spraken me meteen aan! Helaas woont ze niet om de hoek, maar ik wilde wel een stukje rijden. Toen we eenmaal een datum gepland hadden voor de familieshoot kreeg ik een bevestigingsmail met een tipboekje. Zo wist ik een beetje wat ik kon verwachten. Omdat de weervoorspellingen een beetje dubieus waren voor die dag, hielden we nauw contact en belde ze me een paar keer op om het tijdstip wat te verschuiven omdat buienradar toch wel regen voorspelde. Maar niks is zo veranderlijk als het weer en onze eerst geplande tijdstip bleef uiteindelijk toch droog. (Gelukkig) Tijdens de shoot hielp Monica mee om ons zo perfect mogelijk op de foto te zetten. Ze had aandacht voor alle details (haar niet goed, knoopje los etc), ze stelde ons goed op gemak en onze 6 maand oude dochter was lekker bewegelijk, ook daar nam ze alle tijd voor. De sfeer was super, en het was onwijs leuk om voor haar lens te staan. Binnen twee dagen had ik een preview binnen en een week later alle foto’s, zelfs meer dan afgesproken! Echt ontzettend blij dat ze ons zo mooi op de foto heeft weten te zetten! Dankjewel! - Anneke

De sfeer was super, en het was onwijs leuk!

We zagen foto’s op Instagram, gemaakt door Monica. Het was precies de stijl die we zochten voor een familieportret. Ongedwongen en licht. De fotoshoot ging super. Ze wist ons (en de kinderen) op ons gemak te stellen. Het werd een gezellige avond met een fijne sfeer. De resultaten waren mooi en naar tevredenheid. Een aanrader. - Maria

Ze wist ons (en de kinderen) op ons gemak te stellen

01.

Al 2 jaar lang is Monica onze eigen 'huisfotograaf'.
Zo zijn we begonnen na de geboorte van onze oudste dochter, en zou ze dit jaar bij de bevalling van onze jongste dochter aanwezig zijn om foto's te maken.
Helaas waren de regels nog zo streng in het ziekenhuis, dat dit niet door kon gaan. Met pijn in mijn hart, want wat keek ik hier naar uit.
Nu stond ze na 7 dagen na de geboorte van Anna op de stoep voor onze newbornshoot, en het resultaat is niet normaal 🤍. 
Met tranen in onze ogen naar ons eigen gezin zitten kijken. Zo mooi heeft ze het vastgelegd. 
Zo fijn om een bekend gezicht in huis te hebben, die zo relaxed foto's maakt en zelfs onze 2 jarige (puber) peuter lachend op de foto krijgt. 

Na elke shoot zijn we haar weer zo dankbaar voor deze herinneringen voor later. 
Dus, tot volgend jaar Februari Monica. Als Anna 1 jaar wordt 🥰.

Met tranen in onze ogen naar ons eigen gezin zitten kijken. Zo mooi heeft ze het vastgelegd. 

Monica is een fijne rustige fotograaf waar je je heel snel op je gemak bij voelt. Komt met leuke initiatieven voor bepaalde “poses” en bewerkt de foto’s echt top. Zelfs mijn man (die absoluut niet van op de foto gaan houdt) vond het leuk. Aanrader dus. - Iris

Zelfs mijn man vond het leuk. Aanrader dus.

02.

Ik en mijn vriend Valentijn hadden op 16 januari 2021 een loveshoot gepland met Monica in hartje Utrecht. Een hele goede timing want precies die dag kwamen er sneeuwvlokjes uit de lucht vallen wat tot een sprookjesachtig resultaat heeft geleid. 

Monica is een lieve meid die ons tijdens de fotoshoot kleine opdrachtjes gaf om de foto’s zo spontaan mogelijk te laten worden. Wij voelden ons heel erg op ons gemak bij haar. 

Van tevoren heeft ze ook heel fijn met ons meegedacht over de kleding die we aan konden trekken. 

En toen kwamen de foto’s binnen.. (super snel trouwens😃)Wat waren we blij met het resultaat!😍 ik bleef maar zeggen wow deze is mooi, wow dit is echt mijn favoriet (ondertussen waren alle foto’s mijn favoriet😅🤣) 

Wij zijn ontzettend blij met Monica en raden haar dan ook zeker aan als je nog een goede fotograaf zoekt.

Ondertussen is de volgende shoot alweer gepland😃Super veel zin in!!

Bedankt Monica!❤️

Die dag kwamen er sneeuwvlokjes uit de lucht vallen wat tot een sprookjesachtig resultaat heeft geleid.

Een hele lieve en leuke vrouw die mooie fotos maakt! Ze heeft veel leuke ideeën en geeft goede aanwijzingen. Ze is gezellig en straalt ook rust uit. - Jasmijn

Ze heeft veel leuke ideeëen en geeft goede aanwijzingen

Lieve Monica, Bedankt voor de supertoffe fotoshoot. We zijn er onwijs blij mee. Je hebt passie. Je foto’s zijn puur, fris, en zacht. Vooral ben je een hele lieve en rustige vrouw tijdens de shoot! Heerlijk! Het was heel relaxt! We hebben genoten! En de resultaten waren super! Boven verwachting! Je bent een topper, een aanrader. Liefs van ons. - Mari-Lynn

Je foto's zijn puur, fris, en zacht

03.

Monica is een hele fijne fotograaf met een mooie, rustige en lichte stijl.
Tijdens de shoot zorgt ze voor een ontspannen sfeer waardoor je gewoon lekker jezelf kunt zijn en de poses niet gemaakt voelen. 
Ze heeft ook veel geduld met kinderen (die uiteraard niet altijd willen wat jij wilt 😉) en pakt hoe dan ook de momentjes tussen het spelen door. Wij waren en zijn zo blij met de foto's. We hebben al meerdere shoots gedaan en zouden Monica zeker aanraden.

Wij waren en zijn zo blij met de foto's. 

Monica is een topfotograaf! Ze geeft goede aanwijzingen hoe je het leukst op de foto staat en heeft oog voor detail. Ze zorgt ervoor dat het een ontspannen shoot wordt en dat je je op je gemak voelt. Het resultaat is prachtig! De bewerking is heel natuurlijk en licht, precies waar wij van houden! Wij gaan zeker nog een keer een newbornshoot doen. - Coraline

Ze zorgt ervoor dat het een ontspannen shoot wordt

04.

Wij hebben Monica onze bruilof(ten) laten fotograferen. Het was in de Corona tijd, maar daar was niks van te merken. 
Ze is ontzettend flexibel en maakt er een feest van! 
We kregen al heel snel plaatjes te zien, een voorproefje en daar waren we al zo ontzettend blij mee.
De foto’s zijn fantastisch geworden en kijken we nog vaak met plezier naar. 
Wil je prachtige foto’s, een gezellig en relaxt fotomoment? Dan zou ik Monica zéker aanraden!

Ze is ontzettend flexibel en maakt er een feest van! 

Bij onze trouwdag was Monica de fotograve. Ze gaf ons duidelijke aanwijzingen en was spontaan. Is snel met foto's delen van onze trouwdag. Wij kijken terug op een fijne dag met haar als fotograve. Konden goed overleggen met haar.

Ze gaf ons duidelijke aanwijzingen en was spontaan.

Wij wisten na onze loveshoot dat Monica ons huwelijk mocht gaan fotograferen. De leuke manier waarop ze dit deed was top! Monica is heel ontspannen en spontaan en kan mensen op de foto zetten hoe ze ook echt zijn, en dat is heel knap! Wij hebben echt voor haar gekozen omdat ze rustig is en heel gezellig overkomt! Ook vraagt ze heel goed naar de wensen en speelt ze daar op in. Kortom wij zijn heel erg blij met onze keuze voor Monica!

De leuke manier waarop ze dit deed was top!

05.