Vanaf het allermooiste moment in mijn leven, moeder worden, pakte ik de camera weer om alle eerste momenten van onze kindjes vast te leggen.

Ik ging me verdiepen in de wereld van fotografie en liet mijn passie voor fotografie vanaf dat moment niet meer los.

Nu, bijna 8 jaar later, ben ik zo blij dat ik die camera weer gepakt heb! Want mijn jongens zijn van kleine baby’s echte schoolkinderen geworden. En wat is het mooi om die ontwikkelingen vast te leggen. 
De tijd gaat zo snel, en wat ben ik dankbaar dat ik hun herinneringen kan laten zien.

Ik volgde heel wat cursussen en vroeg mezelf af wat ik nu zo graag wil vastleggen. Het antwoord is: de connectie tussen mensen die elkaar liefhebben.
Gezinnen die heerlijk knuffelen, maar ook spelen tijdens de shoot. En wat denk je van de emoties op een bruiloft? Elk moment is zo waardevol om op beeld te hebben. 

Het begon als hobby en het breidde zich uit tot mijn passie!

"Toen ik nog jong was had ik al een grote interesse voor fotografie" 

De puurste vorm van verdriet zie ik ook (helaas) regelmatig. Als vrijwilliger voor stichting make a memory zie ik gebroken ouders en hun verdriet. Ik ben heel dankbaar dat ik deze ouders een tastbare herinnering mag geven aan hun overleden kindje.

Ik ben een echte cappuccinoleut en een echte snoep- en taartjesfan

Ik draag graag kleding in aardetinten

Ik zit graag op een terras met vriendinnen met een wijntje

Ik vind het heerlijk om met mijn gezin op stap te gaan en mooie plekjes in NL te ontdekken!

fun facts
Wat anderen over mij zeggen..

-Marianne

Het was een heerlijke shoot. Fijn in ons eigen mooie huis, waar Monica de meest mooie beelden maakte. De sfeer was ontzettend fijn en dat is duidelijk terug te zien op deze geweldige resultaten. Waardevolle foto's die we vaak terug zullen kijken. Bedankt gezellige, lieve Monica!

- Jasmijn

"Een hele lieve en leuke vrouw die mooie fotos maakt! Ze heeft veel leuke ideeën en geeft goede aanwijzingen. Ze is gezellig en straalt ook rust uit"

Wil je jouw gezin vastleggen in een ongedwongen sfeer met het mooiste resultaat?