Toen ik nog jong was had ik al een grote interesse voor fotografie.
Vanaf het allermooiste moment in mijn leven, het moederschap, greep ik weer naar de camera om alle eerste momenten van onze kinderen vast te leggen.

Ik dompelde mezelf onder in de wereld van fotografie en sindsdien is mijn passie voor fotografie alleen maar gegroeid.

Nu 8 jaar later ben ik zo dankbaar dat ik die camera weer oppakte! Mijn jongens zijn van kleine baby's veranderd in echte schoolkinderen. Het is prachtig om hun ontwikkeling vast te leggen. De tijd is voorbij gevlogen en ik ben dankbaar dat ik hun kostbare herinneringen kan laten zien.

Gedurende die tijd heb ik talloze cursussen gevolgd en mezelf afgevraagd waar mijn ware passie in fotografie ligt.
Het antwoord is duidelijk: het vastleggen van de verbinding tussen mensen die van elkaar houden.
Ik geniet van het fotograferen van gezinnen die knus bij elkaar zijn en samen plezier hebben tijdens de shoot.

En wat dacht je van de emoties op een bruiloft? De trotse blik van oma die naar het bruidspaar kijkt? Of het kindje die vol verlangen naar de bruidstaart kijkt en er stiekem wel een hapje van zou willen nemen? Elk moment is van onschatbare waarde en die leg ik graag voor je vast.Het begon als hobby en het breidde zich uit tot mijn passie!

"Ik geniet van het fotograferen van gezinnen die knus bij elkaar zijn en samen plezier hebben tijdens de shoot." 

De puurste vorm van verdriet zie ik ook (helaas) regelmatig. Als vrijwilliger voor stichting make a memory zie ik gebroken ouders en hun verdriet. Ik ben heel dankbaar dat ik deze ouders een tastbare herinnering mag geven aan hun overleden kindje.

Ik ben een echte cappuccinoleut en een snoep- en taartjesfan. Het taart moment op een bruiloft is dan ook 1 van mijn favoriete momenten!

Ik vind het heerlijk om met mijn gezin op stap te gaan en samen nieuwe herinneringen te maken.

Ik draag graag kleding in aardetinten. De wasmachine zit dan ook vaker vol met beige/wit dan met andere kleuren.

Ik zit graag op een terras met vriendinnen met een wijntje en een bittergarnituur mag dan niet ontbreken. Maar, ook voor sushi mag je mij wakker maken!

fun facts
Wat anderen over mij zeggen..

-Marianne

Het was een heerlijke shoot. Fijn in ons eigen mooie huis, waar Monica de meest mooie beelden maakte. De sfeer was ontzettend fijn en dat is duidelijk terug te zien op deze geweldige resultaten. Waardevolle foto's die we vaak terug zullen kijken. Bedankt gezellige, lieve Monica!

- Jasmijn

"Een hele lieve en leuke vrouw die mooie fotos maakt! Ze heeft veel leuke ideeën en geeft goede aanwijzingen. Ze is gezellig en straalt ook rust uit"

Wil je jullie vastleggen in een ontspannen sfeer met het mooiste resultaat?